FIRMOWE KOLACJE
WIGILIJNE 2018

Serdecznie zapraszamy do zorganizowania spotkania Wigilijnego dla pracowników Państwa firmy w niezapomnianej, świątecznej atmosferze. Przygotowaliśmy na tę okazję specjalną ofertę wigilijną.

Podane menu stanowi jedynie propozycję, możemy je dowolnie tak zmodyfikować , aby w pełni dopasować je do Państwa indywidualnych potrzeb i preferencji, na przykład zamieniając pozycje rybne na mięsne. Zapraszamy do skorzystania z oferty!
Z chęcią odpowiemy na Państwa pytania RESTAURACJA FERKOT
Reda ul.Gdańska 42 (Naprzeciwko nowego Urzędu Miasta)
Kontakt: tel.799 299 997, email.: ferkot.reda@gmail.com

PROPOZYCJA I - 68 zł brutto/os

  • ZUPA: Barszcz wigilijny z pasztecikiem ( 300 ml)
  • DANIE GŁÓWNE: Łosoś na karmelizowanym buraku, purre serwowane ziemniaczane, sos gorgonzola
  • DESER: Sernik imbirowo - limonkowy z malinami (150g)
  • NAPOJE: Sok / woda (o,5l/os - podawane w dzbankach) Kawa lub herbata

PROPOZYCJA II - 98 zł brutto/os

  • ZUPA: Zupa rybna lub krem z dyni
  • DANIE GŁÓWNE: Dorsz na risotto z salsą pomidorową i domową serwowane konfiturą z ananasa
  • ZAKĄSKI: Pierogi z kapustą i grzybami, Śledzik w zalewie miodowo imbirowej, Roladki glazurowane z pstrąga, Tuńczyk na bukiecie sałat z jajkiem, Pieczywo i masło
  • DESER: Szarlotka serwowana z lodami piernikowymi
  • NAPOJE: Sok ./ woda (500ml - podawane w dzbankach) Kawa lub herbata

PROPOZYCJA III - 104 zł brutto/os

  • ZUPA: Krem z borowików i podgrzybków
  • DANIE GŁÓWNE: Dorsz na zielonym sosie podawane na półmiskach, Pstrąg w cytrynowym sosie, Ziemniaki z wody, Ziemniaki opiekane z tymiankiem, Bukiet surówek, Bukiet sałat
  • DESER: Sernik, jabłecznik (2 porcje/os)
  • NAPOJE: Sok ./ woda (500ml - podawane w dzbankach) Kawa lub herbata

PROPOZYCJA IV - 143 zł brutto/os

  • ZUPA: Krem z dyni z nutką imbiru i chilli.
  • DANIE GŁÓWNE: Halibut w sosie z grzybów leśnych podawane na półmiskach, Dorsz na zielonym sosie, Ziemniaki z wody, Ziemniaki opiekane z tymiankiem, Bukiet surówek, Bukiet sałat
  • KOLACJA: Pierogi z kapustą i grzybami, Ryba po grecku, Roladki glazurowane z pstrąga, Tuńczyk na bukiecie sałat z jajkiem, Burak karmelizowany miodem z fetą, Pieczywo i masło
  • DESER: Sernik, jabłecznik (2 porcje/os)
  • NAPOJE: Sok ./ woda (500ml - podawane w dzbankach) Kawa lub herbata

OFERTA UZUPEŁNIAJĄCA

  • ALKOHOLE: Wino czerwone wytrawne - karafka 1l – 49 zł / Wino białe wytrawne - karafka 1l – 49 zł / Wyborowa/Żołądkowa – butelka 0,5l – 60 zł / Wódka Finlandia – butelka 0,5l – 85 zł / Piwo beczkowe Żywiec – 0,5l – 9 zł
  • NAPOJE GAZOWANE: Soki/Cola/Fanta/Sprite – dzbanek 1l – 12 zł
 

Galeria zdjęć